Amazing new start

Hi Allemaal,

Ik woon nu al een maand bij mijn nieuwe familie. Ik heb het echt helemaal geweldig! Ik zal jullie alles vertellen met een aantal foto’s. Ik kon helaas geen foto’s uploadden op deze site, dus ik heb een link waar wat foto’s op staan. https://drive.google.com/open?id=0B4X1u70wfKALVWFqSUEtbGlIc1E

Vanaf de eerste dag voelde ik me gelijk al heel erg thuis in deze familie. Het moment dat ik het huis instapte kreeg ik een grote knuffel van mijn host vader, John. Mijn host ouders zijn heel positief en willen van alles het leukste maken. Ze wonen maar met zijn tweeën en hebben nu mij erbij. Ze zien mij echt als hun dochter hebben ze gezegd. Op Valentijnsdag kreeg ik een armband met daarop een quote over familie. Dat was zo ontzettend lief! John en Jacque doen heel veel goede dingen voor andere mensen. Zo heb ik ze laatst geholpen tasjes inpakken vol eten en andere hulpzate dingen voor de daklozen.

In mijn dagelijks ritme zijn ook wat dingen veranderd. Ik wordt elke dag met de auto naar school gebracht door John. Dat is natuurlijk geweldig, want dan kan ik langer slapen, haha. Dan na school ga ik tegenwoordig naar zwemtraining. Ik zit in het zwemteam en we trainen 5 keer per week twee uur lang. Nou, je kan je misschien wel voorstellen dat ik aan het eind van de week toe ben aan weekend. Jacque, mijn host moeder, houdt heel erg van koken, dus we eten elke avond heerlijk! John houdt heel erg van ijs, dus we hebben genoeg toetjes in huis. In de weekenden proberen John en Jacque mij zoveel mogelijk te laten zien. Afgelopen week ben ik naar het plaatsje la Jolla geweest. Dat is dicht bij San Diego en een half uurtje hier vandaan. Daar zijn we naar ‘the children’s pool’ geweest. Daar hebben ze een soort muur in de zee gebouwd zodat er geen golven zijn en de kinderen daar kunnen zwemmen. Alleen het is ontdekt door anderen… Sinds de zeehonden dat strandje hebben ontdekt, zijn ze er niet meer weg te krijgen. Het hele strand ligt vol met zeehonden. Echt geweldig om te zien! Daarna zijn Jacque, haar dochter Heidi en ik naar een voorstelling geweest in het theater. Een leuke voorstelling en ook lief van Jacque dat ze mij mee nam! Om de dag goed af te sluiten waren we uiteten geweest in een hele leuke buurt. Veel gave muurschilderingen en de restaurantjes waren heel leuk creatief versierd.

Tegenwoordig ga ik naar de kerk. John en Jacque hebben daar veel vrienden en vinden het daarom leuk om daar elke week naartoe te gaan. Ze hebben gezegd dat ik niet mee hoef als ik me er ongemakkelijk bij voel, maar ik vind het wel leuk om mee te gaan. Het is leuk dat ik al hun vrienden leer kennen. Er zijn ook twee mensen van mijn leeftijd en daar ben ik twee dagen geleden mee naar de bios geweest. Een leuke groep dus die veel plezier met elkaar heeft. Het is echt een soort grote familie.

Oceanside, de stad waar ik in woon, staat echt bekend om de militaire bases die hier is. Het is een van de grootste bases van de wereld en het is bij mij hier om de hoek. Je kan alleen on-base komen als je voor de marine werkt of hebt gewerkt. Maar laat ik nou net een host vader hebben die jaren lang bij de marine corpse gezeten heeft en mij daar vaak mee naartoe neemt. Het is echt heel gaaf! Het is gewoon net een kleine stad binnen hekken en muren. Ze hebben daar veel activiteiten die we daar kunnen doen, zoals bowlen, paintball, golf, etc. De bases ligt aan het strand en het strand is daar zo mooi, omdat het helemaal niet druk is met toeristen. Natuurlijk is de bases geen vakantiepark. Als je een stukje verder rijdt zie je vliegvelden, tanks en laatst zag ik ook een dorpje dat was nagebouwd als Irak zodat de militairen kunnen oefenen met het open schoppen van de deuren enzo. Laatst reden we door de bases en er steeg ineens een hele grote helikopter op echt naast ons. Het is heel indrukwekkend om daar rond te lopen.

 

IMG_4242

(Dit zijn de meiden waar ik het meeste mee om ga.)

Zoals jullie kunnen zien heb ik het erg naar m’n zin. Ik ben hier nu al meer dan 6 maanden en heb nog zo’n 4 maandjes te gaan. Ik ga die maanden nog volop genieten!

Knuffels,

Britt

 

43 gedachten over “Amazing new start

 • Lieve Britt, weer een superleuk stuk wat je geschreven hebt. Elke dag is anders en je beleeft een heleboel. Het leuke schrijven heb je van je mams! Geniet ervan nog de komende maanden. Xxx

 • Lieve Britt, wat zijn wij trots op jou dat je zelf een nieuw gezin gevonden hebt! 17 jaar en dan al voor zo’n uitdaging staan. Jouw trip heeft je nu al wijzer gemaakt, zelfstandiger en communicatief (nog) sterker! Je hebt jezelf beter leren kennen waardoor jij een lastige situatie kan omzetten tot acceptabel en dan nog de goede en mooie momenten pakken. Dat is echt heel erg knap. Niet negatief gaan zitten balen maar zo positief mogelijk blijven en de situatie aanpakken!! That’s my girl!! Daar zal jij de rest van je leven profijt van hebben. Want in jouw reis naar volwassen worden – en de vele jaren die volgen – zal je natuurlijk nog genoeg lastige momenten meemaken. Dat hoort bij het leven. We hebben elkaar om te steunen en nu heb je ook nog eens bewezen dat je het alleen kan. Dat is natuurlijk top!

  Lieve schat, we zijn heel erg trots op jou! Missen je wel – een beetje 🙂 (hihi een beetje maar he!!)…… maar zijn erg blij om jou weer zo te zien stralen. Wat dat is ook jouw kracht. Die lach opent veel deuren Britt! Nooit vergeten he! Dikke kus en we spreken elkaar weer snel xxxxx

 • Ha Britt, heerlijk dat je het zo naar je zin hebt. Wat een lieve mensen zijn dat. Elke dag naar school worden gebracht, wauw dat is wel heel lief. Je komt nog wel terug toch? Geniet er nog lekker van. De tijd gaat toch wel erg snel. Dikke kussen xx.

 • Hoi Britt! Super leuk om jouw verhalen te lezen! Ik zelf wil ook een jaar high school gaan doen in Amerika en zag via de site van STS jouw blog. Heel veel plezier nog daar! Liefs, Noor

 • I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never
  found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet
  will be much more useful than ever before.

 • This precisely what a regarding Internet marketers do; Recognize provide their name and e-mail address, they’ll get a free report
  or an absolutely free e-book. In the event that
  insert this symbol ahead of when the persons twitter user name it means it is a clickable link, which takes you directly
  to their Twitter page. The software runs smooth
  and with ease. I taught kung fu and I’m a tattoo artist.
  I am just working on writing and producing a handful of of motion pictures.

  And was on a plane at 1 am that moment. However, can be imperative in order to information from various lenders
  since is undoubtedly a 2 suns some charging huge fees and high rates of interest.
  Of course, of course imply that they has learn all
  the most effective moves straight away; truly means
  you and she have an undeniable attraction toward each other, and are able to talk your desires verbally (or with physical cues).
  Also, Scratch Cards and specialty games are found in just one click of your mouse.

  This is why their popularity staying exaggerated.
  Some believe which it is YouTube that is leading canines.
  So far they normally be doing well, and fans think they
  are cute together. Once that prevails the individual should repay regularly and build his credit
  so that the next auto loan is in order to attain and available at better agreement.
  Develop a way in which for putting in. They are the sub prime lenders and difficult money lenders who look at the customer’s credit
  rating to observe bad usually and offer customized proposals which are tight fitted.

  Safety issue definitely makes picture employing the IP service but receiving sunlight be resolved by using the
  services during a premium VoIP provider. Facebook may find more members than YouTube
  several experts do think the associated with YouTube are greater YouTube has even invaded Facebook in effortless.
  The recipe yields 6-8 servings. 0 websites through the internet.
  Some experts think this specific is false. This carried out to increase profit edges.

  Are generally the most frequent things offer away, but
  the business owner or Affiliate marketing could truly give
  away anything they like.

 • You can certainly see your enthusiasm within the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

 • I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • I just wanted to make a small message in order to express gratitude to you for these awesome advice you are posting at this site. My time consuming internet search has at the end been honored with good quality suggestions to exchange with my best friends. I would assert that we website visitors actually are really endowed to exist in a fine place with so many perfect professionals with great strategies. I feel somewhat privileged to have used your entire webpage and look forward to plenty of more enjoyable times reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 • Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossips and web and this is really annoying. A good site with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Thank you, I’ve recently been searching for info approximately this topic for a while and yours is the greatest I have discovered till now. However, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

 • Someone necessarily assist to make critically articles I would state. This is the first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the analysis you made to make this particular put up incredible. Excellent activity!

 • Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information specially the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

 • I¡¦ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Studying this info So i¡¦m happy to show that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most no doubt will make certain to do not omit this web site and provides it a glance regularly.

 • I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossips and net and this is really frustrating. A good website with exciting content, that is what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Pingback: Google
 • I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for
  you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u
  got this from. kudos

 • I do love the way you have presented this difficulty and it does offer us a lot of fodder for thought. Nevertheless, from what I have seen, I really hope as the actual comments pile on that individuals continue to be on issue and don’t start upon a soap box regarding some other news du jour. Yet, thank you for this outstanding piece and while I do not really concur with this in totality, I respect your point of view.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *