Amazing new start

Hi Allemaal,

Ik woon nu al een maand bij mijn nieuwe familie. Ik heb het echt helemaal geweldig! Ik zal jullie alles vertellen met een aantal foto’s. Ik kon helaas geen foto’s uploadden op deze site, dus ik heb een link waar wat foto’s op staan. https://drive.google.com/open?id=0B4X1u70wfKALVWFqSUEtbGlIc1E

Vanaf de eerste dag voelde ik me gelijk al heel erg thuis in deze familie. Het moment dat ik het huis instapte kreeg ik een grote knuffel van mijn host vader, John. Mijn host ouders zijn heel positief en willen van alles het leukste maken. Ze wonen maar met zijn tweeën en hebben nu mij erbij. Ze zien mij echt als hun dochter hebben ze gezegd. Op Valentijnsdag kreeg ik een armband met daarop een quote over familie. Dat was zo ontzettend lief! John en Jacque doen heel veel goede dingen voor andere mensen. Zo heb ik ze laatst geholpen tasjes inpakken vol eten en andere hulpzate dingen voor de daklozen.

In mijn dagelijks ritme zijn ook wat dingen veranderd. Ik wordt elke dag met de auto naar school gebracht door John. Dat is natuurlijk geweldig, want dan kan ik langer slapen, haha. Dan na school ga ik tegenwoordig naar zwemtraining. Ik zit in het zwemteam en we trainen 5 keer per week twee uur lang. Nou, je kan je misschien wel voorstellen dat ik aan het eind van de week toe ben aan weekend. Jacque, mijn host moeder, houdt heel erg van koken, dus we eten elke avond heerlijk! John houdt heel erg van ijs, dus we hebben genoeg toetjes in huis. In de weekenden proberen John en Jacque mij zoveel mogelijk te laten zien. Afgelopen week ben ik naar het plaatsje la Jolla geweest. Dat is dicht bij San Diego en een half uurtje hier vandaan. Daar zijn we naar ‘the children’s pool’ geweest. Daar hebben ze een soort muur in de zee gebouwd zodat er geen golven zijn en de kinderen daar kunnen zwemmen. Alleen het is ontdekt door anderen… Sinds de zeehonden dat strandje hebben ontdekt, zijn ze er niet meer weg te krijgen. Het hele strand ligt vol met zeehonden. Echt geweldig om te zien! Daarna zijn Jacque, haar dochter Heidi en ik naar een voorstelling geweest in het theater. Een leuke voorstelling en ook lief van Jacque dat ze mij mee nam! Om de dag goed af te sluiten waren we uiteten geweest in een hele leuke buurt. Veel gave muurschilderingen en de restaurantjes waren heel leuk creatief versierd.

Tegenwoordig ga ik naar de kerk. John en Jacque hebben daar veel vrienden en vinden het daarom leuk om daar elke week naartoe te gaan. Ze hebben gezegd dat ik niet mee hoef als ik me er ongemakkelijk bij voel, maar ik vind het wel leuk om mee te gaan. Het is leuk dat ik al hun vrienden leer kennen. Er zijn ook twee mensen van mijn leeftijd en daar ben ik twee dagen geleden mee naar de bios geweest. Een leuke groep dus die veel plezier met elkaar heeft. Het is echt een soort grote familie.

Oceanside, de stad waar ik in woon, staat echt bekend om de militaire bases die hier is. Het is een van de grootste bases van de wereld en het is bij mij hier om de hoek. Je kan alleen on-base komen als je voor de marine werkt of hebt gewerkt. Maar laat ik nou net een host vader hebben die jaren lang bij de marine corpse gezeten heeft en mij daar vaak mee naartoe neemt. Het is echt heel gaaf! Het is gewoon net een kleine stad binnen hekken en muren. Ze hebben daar veel activiteiten die we daar kunnen doen, zoals bowlen, paintball, golf, etc. De bases ligt aan het strand en het strand is daar zo mooi, omdat het helemaal niet druk is met toeristen. Natuurlijk is de bases geen vakantiepark. Als je een stukje verder rijdt zie je vliegvelden, tanks en laatst zag ik ook een dorpje dat was nagebouwd als Irak zodat de militairen kunnen oefenen met het open schoppen van de deuren enzo. Laatst reden we door de bases en er steeg ineens een hele grote helikopter op echt naast ons. Het is heel indrukwekkend om daar rond te lopen.

 

IMG_4242

(Dit zijn de meiden waar ik het meeste mee om ga.)

Zoals jullie kunnen zien heb ik het erg naar m’n zin. Ik ben hier nu al meer dan 6 maanden en heb nog zo’n 4 maandjes te gaan. Ik ga die maanden nog volop genieten!

Knuffels,

Britt

 

8 gedachten over “Amazing new start

 • Lieve Britt, weer een superleuk stuk wat je geschreven hebt. Elke dag is anders en je beleeft een heleboel. Het leuke schrijven heb je van je mams! Geniet ervan nog de komende maanden. Xxx

 • Lieve Britt, wat zijn wij trots op jou dat je zelf een nieuw gezin gevonden hebt! 17 jaar en dan al voor zo’n uitdaging staan. Jouw trip heeft je nu al wijzer gemaakt, zelfstandiger en communicatief (nog) sterker! Je hebt jezelf beter leren kennen waardoor jij een lastige situatie kan omzetten tot acceptabel en dan nog de goede en mooie momenten pakken. Dat is echt heel erg knap. Niet negatief gaan zitten balen maar zo positief mogelijk blijven en de situatie aanpakken!! That’s my girl!! Daar zal jij de rest van je leven profijt van hebben. Want in jouw reis naar volwassen worden – en de vele jaren die volgen – zal je natuurlijk nog genoeg lastige momenten meemaken. Dat hoort bij het leven. We hebben elkaar om te steunen en nu heb je ook nog eens bewezen dat je het alleen kan. Dat is natuurlijk top!

  Lieve schat, we zijn heel erg trots op jou! Missen je wel – een beetje 🙂 (hihi een beetje maar he!!)…… maar zijn erg blij om jou weer zo te zien stralen. Wat dat is ook jouw kracht. Die lach opent veel deuren Britt! Nooit vergeten he! Dikke kus en we spreken elkaar weer snel xxxxx

 • Ha Britt, heerlijk dat je het zo naar je zin hebt. Wat een lieve mensen zijn dat. Elke dag naar school worden gebracht, wauw dat is wel heel lief. Je komt nog wel terug toch? Geniet er nog lekker van. De tijd gaat toch wel erg snel. Dikke kussen xx.

 • Hoi Britt! Super leuk om jouw verhalen te lezen! Ik zelf wil ook een jaar high school gaan doen in Amerika en zag via de site van STS jouw blog. Heel veel plezier nog daar! Liefs, Noor

 • Play music in the historical past and then replace things according to the.

  One can identify for the children that is actually very safe to place the dolls in first shelf, and Mr.
  Cowboy likes to in their own place, be sure to.

  Through these things you can teach your children and they
  will remember it easily could create less mess than before.
  Monster Mash by Bobby ‘Boris’ Pickett & the Crypt-Kickers stays heard one a yearly basis at countless
  Halloween parties within the nation.

  Everyone does the monster mash at a thing. It’s a one
  hit wonder in which get to enjoy at least one
  brief time per year. How does your partner respect your
  privacy? For those who have something moving on that you
  truly do not want anyone else knowing, consider bankruptcy ?
  hold data private? Or do each goes and tell their companion the
  minute they have an opportunity to? Having the capacity to confide inside your partner essential in maintaining trust in the
  marriage or serious dating relationship.

  Can you trust your husband or wife with sensitive information? As long
  as the clothes are comfortable, most dogs do not seem to mind.
  For a lot of dogs, once the get created to the clothes, they
  don’t especially like being naked. I know of dogs that will stand
  and beg at the dresser wanting their clothes to be put on. Once they have located on the outfit they dance and prance
  around, like yet King or Queen on the planet. Plus they choose to extra attention when however praised over and over
  by their owners for being so trendy.

  It is a win-win environment. The owner feels good, along with the
  dog feels good. Not to mention all the attention they receive when they are out because
  of walk and finish strangers discover to all of
  them an extra rub with the ear for being so hauling toys.

  Mickey took over as the catch phrase for a hot boy here, considering the beginning part.

  Looking back, I wonder what number of boys thought we girls meant Mickey as
  in Mickey Mice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *